Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Bo Nygaard Larsen

Journalist

Telefon40762151

Emailbonygaardlarsen@me.com

   

Jeg brænder for det nære og det fjerne og det, der ligger mellem de to punkter. Både børnehaven og ulandhjælpen skal fungere, hvis vi med Grundtvig skal have »et jævnt og muntert, virksomt liv på jord«.

Lokalt vil jeg arbejde for bedre normeringer i daginstitutionerne, en bedre grøn omstilling og en stadig større fokus på uddannelse.

Men det lokale er ikke nok. Vi er en del af en global sammenhæng, og derfor skal vi fastholde Danmarks gode relationer ude i verden. Det gælder EU, NATO og FN - og det gælder ikke mindst de konventioner, vi har tiltrådt.

Ulandsbistanden skal hæves, for det er kun gennem konkret hjælp i nærområderne, at vi kan få udvikling. Jeg har ved selvsyn set, hvordan ulandshjælp virker i de yderste steder i Malawi, på Zanzibar og i Tanzania. Det arbejde skal vi fortsætte med.

Vi skal rumme alle mennesker. Både herhjemme og i udlandet. Derfor skal vi have den humane stemme tilbage i dansk poltik, så vi kan være os selv bekendt, når en flygtning banker på vores dør.

Det er, hvad jeg kalder nærhed, udsyn og rummelighed.

 

 

 

Nærhed, udsyn, rummelighed